Palmer Whitby Vinyl Pool Renovation

Project Details

Location: Whitby
Project Type: Palmer Vinyl Pool Renovation

Description

This kidney vinyl liner pool has a 6’ straight white step. We installed a cantilever concrete coping with a separation line 12” from the pool edge giving the allusion of a stone nosing.  By using two shades of brown, we delineate the coping. What you can’t see is a drainage system and a concrete knee wall on the fence side which supports the concrete deck and removes the drainage water.  We removed the diving board and installed a diving rock. Finally, a blue patterned liner with border was installed.

Sign up For Our Newsletter!

Get our monthly promos, specials, pro tips, featured products, latest news, and much more.

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.