Russell Pickering Vinyl Pool Renovation

Project Photos

Project Details

Location: Pickering
Project Type: Russell Pool Renovation

Description

In this project, we kept the customer’s existing concrete deck.  We installed a top mount coping track and a natural stone nosing in a dove colour was placed over that.  We installed a 6’ curved acrylic step. An interlock deck in a darker shade of grey was placed up to the new coping stone to give a contrast.  A full print no border liner was installed to give a simple liner around the pool that was not too busy.

Sign up For Our Newsletter!

Get our monthly promos, specials, pro tips, featured products, latest news, and much more.

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.